Baton Proteic Raw Vegan din Goji

lei

Țara de proveniență: România

Batoanele sunt realizate manual, iar acestea nu conțin zahăr sau conservanți. Un mix de arome exotice, Batonul Proteic Daily Goji conține: migdale, merișoare, suc de ananas, ulei de floarea sorelui, caju, zmeură, făină de cocos, și bineînțeles: Fruct Goji proaspăt.

Gramaj: 45g

 

Stoc epuizat

Goji Românesc

Fructele Goji din compoziția produselor sunt din propria plantație certificată Bio.

Sursă de fibre

Acest produs este foarte concentrat în substanțe nutritive, iar în același timp redus din punct de vedere caloric.

Descriere

„Super doza” ta zilnică de sănătate este prezentată sub forma unui Baton Proteic Raw Vegan. În conținutul unui baton este 10% fruct Goji Românesc din propria plantație certificată Bio.

Mod de administrare:

Batoanele Proteice Raw Vegane Daily Goji pot fi consumate în orice parte a zilei. Recomandate dimineața la micul dejun sau înaintea exercițiilor fizice, acestea reprezintă soluția ideală și sănătoasă pentru un boost de energie.

Principala caracteristică a batoanelor proteice Raw Vegane Daily Goji este reprezentată de compoziția fructelor goji, cultivate la noi în țară în coordonate ecologice.

Păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Goji Beneficii:

Fructul goji, sau ”izvorul tinereții”, este fructul cu cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate produsele alimentare existente în lume. Altfel spus, ajută la întărirea sistemului imunitar, reglează tensiunea arterială și glicemia, menține greutatea corpului, iar nu în ultimul rând: încetinește procesul de îmbătrânire.

Principala sa proprietate este dată de efectul de revigorare. Consumul fructelor goji îți oferă foarte multă energie, iar acestea pot fi consumate în orice parte a zilei. Fructele Goji conțin polizaharide care aprovizionează celulele imune cu un tip special de zahăr care asigură o mai bună comunicare între ele. Studiile au arătat că polizaharidele din fruct goji îmbunătățesc performanța enzimelor antioxidante, care facilitează eliminarea substanțelor dăunătoare din corp. De aceea consumul de fruct Goji reprezintă o modalitate sănătoasă de detoxifiere a corpului.

Este foarte bine cunoscut efectul de întinerire în urma consumului fructelor goji. Acest lucru se datorează concentrației foarte mari în vitamina A, vitamina C (goji conține de 500 ori mai multă vitamina C decât ar conține o portocală), minerale precum: calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, mangan, cupru, crom, 18 aminoacizi (mai mult decât în polen), 21 de minerale și 29 de acizi grași diferiți.

Informații suplimentare

Greutate0.045 kg

Produse recomandate

Produse recomandate