Goji cu miere si nuca

25 lei

Țara de proveniență: România

Bărcănașele conțin fruct Goji Românesc deshidratat, miere din tei 100% naturală (de la producători locali) și bucăți întregi de miez de nucă. Acest produs este soluția ideală când ai nevoie de un boost de energie și sănătate în același timp.

Gramaj: 150g

Stoc epuizat

Goji Românesc

Fructele Goji din compoziția produselor sunt din propria plantație certificată Bio.

Sursă de fibre

Acest produs este foarte concentrat în substanțe nutritive, iar în același timp redus din punct de vedere caloric.

Descriere

Goji-ul cu miere și nucă reprezintă un amestec perfect echilibrat de vitamine, minerale și enzime, esențiale pentru o viață lungă și sănătoasă.

Nucile conțin minerale precum fier, fosfor, potasiu, magneziu, iod, vitaminele A, B, C, E şi P, peste 20 de aminoacizi, grasimi nesaturate si proteine. De aceea ele rămân un aliment de bază în cadrul unei diete sănătoase.

Mod de administrare:

Borcănașele cu Goji miere și nucă reprezintă medicamentul ideal care îți conferă doza zilnică de energie. Toate ingredientele sunt naturale, ceea ce face ca acest produs să fie unul foarte versatil.

Fie îl poți consuma zilnic, câte 2-3 lingurițe dimineața, fie îl poți savura în diferite combinații cu alte produse alimentare. Miezul de nucă din compoziția borcănașelor fac ca acest produs să fie unul foarte sățios.

Fiind alergen, nu recomandăm consumul de produse apicole copiilor sub 2 ani si persoanelor alergice.

Păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Goji Beneficii:

Fructul goji, sau ”izvorul tinereții”, este fructul cu cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate produsele alimentare existente în lume. Altfel spus, ajută la întărirea sistemului imunitar, reglează tensiunea arterială și glicemia, menține greutatea corpului, iar nu în ultimul rând: încetinește procesul de îmbătrânire.

Principala sa proprietate este dată de efectul de revigorare. Consumul fructelor goji îți oferă foarte multă energie, iar acestea pot fi consumate în orice parte a zilei. Fructele Goji conțin polizaharide care aprovizionează celulele imune cu un tip special de zahăr care asigură o mai bună comunicare între ele. Studiile au arătat că polizaharidele din fruct goji îmbunătățesc performanța enzimelor antioxidante, care facilitează eliminarea substanțelor dăunătoare din corp. De aceea consumul de fruct Goji reprezintă o modalitate sănătoasă de detoxifiere a corpului.

Este foarte bine cunoscut efectul de întinerire în urma consumului fructelor goji. Acest lucru se datorează concentrației foarte mari în vitamina A, vitamina C (goji conține de 500 ori mai multă vitamina C decât ar conține o portocală), minerale precum: calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, mangan, cupru, crom, 18 aminoacizi (mai mult decât în polen), 21 de minerale și 29 de acizi grași diferiți.

Mierea de tei are în compoziția sa hidrogen peroxid, care reduce numărul bacteriilor. De asemenea, ea prezinta si un Ph acid care lupta împotriva bacteriilor, este un energizant natural datorită conținutului bogat în antioxidanti si zaharuri naturale, întărește sistemul imunitar datorită cantității mari de polen, stimulează digestia ajutand la tratarea problemelor tractului intestinal.

Informații suplimentare

Greutate0.250 kg

Produse recomandate

Produse recomandate