Goji cu Miere la plic – 65 de plicuri

lei

Țara de proveniență: România

Pliculețele au 10g fiecare, iar acestea conțin pudră de goji obținută prin deshidratarea și măcinarea fructelor proaspete. Mierea din compoziția pliculețelor este din tei 100% naturală direct de la producători locali.

Stoc epuizat

Goji Românesc

Fructele Goji din compoziția produselor sunt din propria plantație certificată Bio.

Sursă de fibre

Acest produs este foarte concentrat în substanțe nutritive, iar în același timp redus din punct de vedere caloric.

Descriere

Reprezintă un produs autentic Românesc. Pentru obținerea a 1 kg de pudră de Goji sunt necesare 5 kg de fruct proaspăt, ceea ce face ca acest produs să fie unul foarte bogat în substanțe nutritive. Mierea este autohtonă, naturală, cunoscută ca fiind un tonic natural. Goji cu miere la plic reprezintă soluția mereu la îndemână să îți crești nivelul de energie și să îți îmbunătățești sistemul imunitar.

Mod de administrare

Datorită modului de ambalare, Goji cu miere la plic este foarte versatil și ușor de consumat. Recomandăm consumul a 1 sau 2 pliculețe pe zi pentru a beneficia de toate beneficiile consumului de fruct goji.

Mereu la îndemână, perfect dozate și ușor de transportat, pliculețele de goji cu miere pot fi administrate:

  • înaintea activităților fizice
  • când te pregătești de antrenamentul zilnic
  • în smoothie-ul tău preferat
  • împreună cu o cafea aromată
  • când te hidratezi cu o limonadă răcoritoare
  • când te refaci după o perioadă de convalescență cu un ceai natural
  • încerci să-ți încarci bateriile după o serie de întâlniri extenuante
  • când ai nevoie de energie între mesele principale

Fiind alergen, nu recomandăm consumul de produse apicole copiilor sub 2 ani si persoanelor alergice.

PĂSTRARE: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Goji Beneficii:

Fructul goji, sau ”izvorul tinereții”, este fructul cu cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate produsele alimentare existente în lume. Altfel spus, ajută la întărirea sistemului imunitar, reglează tensiunea arterială și glicemia, menține greutatea corpului, iar nu în ultimul rând: încetinește procesul de îmbătrânire.

Principala sa proprietate este dată de efectul de revigorare. Consumul fructelor goji îți oferă foarte multă energie, iar acestea pot fi consumate în orice parte a zilei. Fructele Goji conțin polizaharide care aprovizionează celulele imune cu un tip special de zahăr care asigură o mai bună comunicare între ele. Studiile au arătat că polizaharidele din fruct goji îmbunătățesc performanța enzimelor antioxidante, care facilitează eliminarea substanțelor dăunătoare din corp. De aceea consumul de fruct Goji reprezintă o modalitate sănătoasă de detoxifiere a corpului.

Este foarte bine cunoscut efectul de întinerire în urma consumului fructelor goji. Acest lucru se datorează concentrației foarte mari în vitamina A, vitamina C (goji conține de 500 ori mai multă vitamina C decât ar conține o portocală), minerale precum: calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, mangan, cupru, crom, 18 aminoacizi (mai mult decât în polen), 21 de minerale și 29 de acizi grași diferiți.

Mierea de tei are în compoziția sa hidrogen peroxid, care reduce numărul bacteriilor. De asemenea, ea prezintă și un Ph acid care luptă împotriva bacteriilor. Mierea este un energizant natural datorită conținutului bogat în antioxidanți și zaharuri naturale. Întărește sistemul imunitar datorită cantității mari de polen și stimulează digestia ajutând la tratarea problemelor tractului intestinal.

Informații suplimentare

Greutate0.650 kg

Produse recomandate

Produse recomandate