Goji liofilizat cu Miere

25 lei

Țara de proveniență: România

Pudra de goji din compoziția produsului este obținută prin liofilizarea fructelor de Goji proaspete. Mierea din compoziția borcănașelor este din tei 100% naturală, direct de la producători locali.

Gramaj: 150g

Stoc epuizat

Goji Românesc

Fructele Goji din compoziția produselor sunt din propria plantație certificată Bio.

Sursă de fibre

Acest produs este foarte concentrat în substanțe nutritive, iar în același timp redus din punct de vedere caloric.

Descriere

Liofilizarea este un procedeu prin care fructele sunt deshidratate instantaneu prin înghețare. Astfel, nutrienții din fructele proaspete sunt păstrați în totalitate. Mierea este autohtonă, cunoscută ca fiind un tonic natural. Goji Liofilizat cu Miere reprezintă soluția mereu la îndemână să îți crești nivelul de energie și să îți îmbunătățești sistemul imunitar.

Mod de administrare:

Borcănașele cu Goji Liofilizat cu Miere sunt produse foarte versatile, care nu ar trebui să lipsească din regimul tău alimentar zilnic. Acestea pot fi administrate zilnic, câte 2-3 lingurițe dimineața pe stomacul gol pentru un boost de energie și sănătate.

Fructul Goji are un gust dulce acrișor, iar în combinație cu mierea din tei rezultă un produs foarte gustos. Goji Liofilizat cu Miere poate fi integrat în micul dejun sau un înlocuitor natural și sănătos al nutelei de pe clătite.

Fiind alergen, nu recomandăm consumul de produse apicole copiilor sub 2 ani și persoanelor alergice.

Păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros.

Goji Beneficii:

Fructul goji, sau ”izvorul tinereții”, este fructul cu cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate produsele alimentare existente în lume. Altfel spus, ajută la întărirea sistemului imunitar, reglează tensiunea arterială și glicemia, menține greutatea corpului, iar nu în ultimul rând: încetinește procesul de îmbătrânire.

Principala sa proprietate este dată de efectul de revigorare. Consumul fructelor goji îți oferă foarte multă energie, iar acestea pot fi consumate în orice parte a zilei. Fructele Goji conțin polizaharide care aprovizionează celulele imune cu un tip special de zahăr care asigură o mai bună comunicare între ele. Studiile au arătat că polizaharidele din fruct goji îmbunătățesc performanța enzimelor antioxidante, care facilitează eliminarea substanțelor dăunătoare din corp. De aceea consumul de fruct Goji reprezintă o modalitate sănătoasă de detoxifiere a corpului.

Este foarte bine cunoscut efectul de întinerire în urma consumului fructelor goji. Acest lucru se datorează concentrației foarte mari în vitamina A, vitamina C (goji conține de 500 ori mai multă vitamina C decât ar conține o portocală), minerale precum: calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, mangan, cupru, crom, 18 aminoacizi (mai mult decât în polen), 21 de minerale și 29 de acizi grași diferiți.

Mierea de tei are în compoziția sa hidrogen peroxid, care reduce numărul bacteriilor. De asemenea, ea prezinta si un Ph acid care lupta împotriva bacteriilor, este un energizant natural datorită conținutului bogat în antioxidanti și zaharuri naturale, întărește sistemul imunitar datorită cantității mari de polen, stimulează digestia ajutand la tratarea problemelor tractului intestinal.

Informații suplimentare

Greutate0.250 kg

Produse recomandate

Produse recomandate